За Нас

BGACHIPSET.COM е уеб сайт собственост на фирма „ГАП Електроникс ООД“. Нашата дейност се състои в ремонт на всички модели мобилни устройства: Смартфони, телефони и таблети. Ние разполагаме с професионална техника и машини каквато се използва в заводите производители, което гарантира качеството на извършените от нас ремонтни услуги.

 

 

BGACHIPSET.COM разполага с интернет магазин, в който можете да откриете богато разнообразие от батерии и зарядни за лаптопи, LCD матрици, клавиатури за преносими компютри, над 300 модела от най-популярните чипсетове, широка гама части и аксесоари за игри, както и друг тип резервни части за потребителска електроника.

 

 

BGACHIPSET.COM е вносител на пълна гама сервизно оборудване, подходяща за оборудване на сервизи за мобилни устройства, както и всякакъв друг вид техника. 

 

 

Сред голямото разнообразие от резервни части на българския пазар ние се стараем да предложим перфектно качество на изгодни цени, като по този начин целим да ви направим не само наши клиенти, но и дългогодишни бизнес партрньори.

 

 

 

За поръчки на едро моля посетете www.cellphone-bg.com.
Вход

Забравена паролаВход / регистрация